Het redden van de bij doen we niet alleen

We hebben mooie samenwerkingen met verschillende partners die het belang van de bij voorop hebben staan.

Samen redden we de bij

What we're standing for

Bescherming

Honing

De bij

Bloemen natuur

BeeLife

SomeTea

Bij SomeTea hebben ze zich laten inspireren door de eeuwenoude combinatie van honing en thee en het theekristal ontwikkeld. De theeblaadjes zijn biologisch en de echte BeeLife honing is afkomstig van bijen met een goed leven. Kan je niet wachten om jouw theebeleving naar een hoger niveau te tillen? Bestel je theekristallen hier.

SomeTea

Bosman Bedrijven

Bosman Bedrijven bouwt samen met partners de duurzaamste gebouwen van Nederland. Een bijenkast kan natuurlijk niet ontbreken bij alle state-of-the-art panden die voldoen aan de hoogste BREEAM-normering. We zijn trots op deze samenwerking. Want met het plaatsen van bijenkasten bij bedrijven bereiken we ook de mensen die in eerste instantie niet zoveel met bijen bezig zijn. 

Bosman Bedrijven

Bees&You

Bees&You is onze Belgische partner. Ze hebben dezelfde missie en doelstelling als BeeLife. Ze ondersteunen de natuur door bijenvolken bij bedrijven te installeren en bedrijfsgronden ecologisch duurzaam en bijvriendelijk te maken. Met het redden van de bij moeten we wereldwijd aan de slag. Staat jouw bedrijf in België? Neem zeker een kijkje op de website van Bees&You!

Bees&You

Bee Bodhi Honey

Bee Bodhi maakt honing met meerwaarde voor bijen en natuur. De rauwe honing komt uit Zweden waar op biologische wijze wordt geïmkerd. Voor elk verkocht potje honing, planten zij een boom en geven zij bloemenzaadjes zodat ook de bijen in jouw omgeving wat terug krijgen. Ze oogsten alleen de overtollige honing en zetten zich in alles wat zij doen in voor de gezondheid van hun bijen. Een missie waar we bij BeeLife heel graag aan bijdragen!

Bee Bodhi

Ecopark de Emelaar

Onze bijenkasten staan op een geweldig terrein waar we een meerwaarde creëren voor mens, dier en milieu. Drachtplanten voor de honingbij, wilde bij, vlinders en andere insecten zorgen voor een heel nieuw eco-systeem. Vogels. eekhoorns, reeën en nog talloze andere dieren verblijven regelmatig op het terrein.En er wordt op een duurzame manier energie opgewekt. Wat wil je nog meer?

Ecopark de Emelaar

Ook partneren met ons?

Het redden van de bij doen we niet alleen. Bij BeeLife zijn we altijd op zoek naar mooie initiatieven, goede missies en mensen die de wereld een stukje beter willen maken. Wil jij je samen met ons inzetten voor de bij? Neem contact met ons op. We kijken uit naar jouw bijdrage.

Het redden van de bij doen we niet alleen